Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στο συνέδριο «Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0»

Tο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στηρίζει έμπρακτα την Καινοτομία στην Ελλάδα και συμμετέχει με δυο κορυφαία στελέχη του στο συνέδριο «Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0», που πραγματοποιείται στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2023.

Το συνέδριο χαρτογραφεί, μέσα από 18 πάνελ, 164 ομιλητές και 14 workshops, την καινοτομία στην Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα:
Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται; Ποια είναι η κατάσταση μετά τη πανδημία και ποιες οι προοπτικές;

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τροίας 2 και Κιμώλου.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ συμμετέχει:

  • την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 – 12:00, με την Επικεφαλής της Μονάδας Μεταφοράς Τεχνολογίας Δρ. Αρετή Μούρκα, στο πάνελ «Δίκτυα Μεταφοράς Τεχνολογίας σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα»
  • το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 – 12:30, με τον διευθυντή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ κ. Παναγιώτη Καρνιούρα, στο πάνελ «Δράσεις Καινοτομίας Ερευνητικών Ιδρυμάτων».

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Related Posts